Warning: simplexml_load_file(http://gdata.youtube.com/feeds/api/users/zeriamerikes/uploads) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/content/34/10250234/html/templates/ssssss/index.php on line 74

Seksionet

Seksionet e Shoqatës Shqiptaro-Amerikane Gonxhe Bojaxhiu-Mother Teresa.

Me krijimin a Shoqatës Shqiptaro Amerikane Gonxhe Bojaxhiu Mother Teresa me datën 11-04-2001 në Saint Louis Missouri, u ngritën këto Seksione për mbarvajtjen e punëve:


SEKSIONI EKONOMIK

Aleksander Myrtaj - Kryetar

Kristaq Markollari

Harito Qirko

Gjergj Opari


SEKSIONI I AKTIVITETEVE SPORTIVE

Dhimiter Jance - Kryetar Nonda Bibli

Alban Ziu

Alush Lalollari

Shaip Ramushi


SEKSIONI I ARTIT DHE KULTURËS

Ymer Bala - Kryetar

Arben Kaçaj

Afrim Shabani

Bledi simoni


SEKSIONI I NDIHËS DHE KONTROLLIT

Sadik Fetahu - Kryetar

Fitim Halimi

Gazmend Avdyli

Lazar Stavri

Xhevat Dullovi

Reklama

Reklamoni biznesin tuaj këtu