Warning: simplexml_load_file(http://gdata.youtube.com/feeds/api/users/zeriamerikes/uploads) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/content/34/10250234/html/templates/ssssss/index.php on line 74

PRESIDENT

Behar Mehemti

 

SEKRETARE

Eglantina Selenica Durro

 

KRYETAR I SEKSIONIT PËR NDIHMË DHE KONTROLL

Sadik Fetahu

 


ANTAR I KSHILLIT DREJTUES

Ekrem Jasharaj


ANTAR I KSHILLIT DREJTUES

Petrit Krasniqi

 

Reklama

Reklamoni biznesin tuaj këtu