Warning: simplexml_load_file(http://gdata.youtube.com/feeds/api/users/zeriamerikes/uploads) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/content/34/10250234/html/templates/ssssss/index.php on line 74

Forumi i Grave

Forumi i Grave i Shoqatës Shqiptaro-Amerikane Gonxhe Bojaxhiu-Mother Teresa

Alketa Daulle Çeta

 

Dhurata Lelemi

 

Elda Leka

 

Eglantina Selenica Durro

 

Saranda Kelmendi

 

Thëllënza Saliaj

 

Këshilli drejtues i Forumit të Grave Shqiptaro-Amerikane të Komunitetit Shqiptar në Saint Louis Missouri


Kryetare: XXX


Sekretare: XXX


Këtu në St.louis Missouri sot me datën 4 Mars 2012 u formua Aktivi i Grave Shqiptaro-Amerikane të komunitetit tonë në Saint Louis Missouri, me pjesmarjen e grave nga të gjitha trevat e kombit tonë duke filluar nga Presheva, Bujanovci, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi, Shqipëria, e Çamëria, nën moton: Një Komb, Një Mëmedhë, Një gjuhë dhe një Flamur


Në bordin drejtues të kësaje organizate u zgjodhen zonjat; Alketa Daulle Çeta, Dhurata Lelemi, Eglantina Selenica Duro, Elda Leka, Thëllënza Saliaj dhe Saranda Kelmendi. Bordit drejtues i urojmë suksese në përmbushjen me sukses të programit të punës së tyre.


--BORDI DREJTUES I FORUMIT TË GRAVE--

Reklama

Reklamoni biznesin tuaj këtu