Warning: simplexml_load_file(http://gdata.youtube.com/feeds/api/users/zeriamerikes/uploads) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/content/34/10250234/html/templates/ssssss/index.php on line 74

Festimi i Ditës së Mësuesit

Pamje nga festimi i Ditës së Mësuesit dhe asaj të Nënës të organizuar nga Shoqata Shqipetaro-Amerikane "Gonxhe Bojaxhiu-Mother Tereza" në St. Louis

Festimi i Ditës së Mësuesit dhe asaj të Nënës të organizuar nga Shoqata Shqipetaro-Amerikane "Gonxhe Bojaxhiu-Mother Tereza" në St. Louis

Nga e majta në të djathtë Elena Rexha, Enkeleda Mehmeti, antarja e këshillit drejtues të shoqatës Englantina Duro, Zana Janku antare te shoqatës Shqiptaro-Amerikane Modher Teresa, organizatore të festës së mësuesit dhe të gruas. Në mese Kryetari i shoqatës Behar Mehmeti.

Festimi i Ditës së Flamurit 28 Nëntor 2005

Pamje nga festimi i Ditës së Mësuesit dhe asaj të Nënës të organizuar nga Shoqata Shqipetaro-Amerikane "Gonxhe Bojaxhiu-Mother Teresa" në St. Louis në vitin 2005

Festimi i Ditës së Mësuesit dhe asaj të Nënës të organizuar nga Shoqata Shqipetaro-Amerikane "Gonxhe Bojaxhiu-Mother Teresa" në St. Louis në vitin 2005

Mësues dhe nëna të nderuara të komunitetit tonë në Saint Louis, nderohen dhe respektohen veçanërisht në këtë mrëmje festive me rastin e 7-8 maresit ditës së mësuesit dhe asaj te Nënës, zhvilluar me 7 mars 2005.

Festimi i Ditës së Flamurit 28 Nëntor 2002

Pamje nga festimi i Ditës së Flamurit të organizuar nga Shoqata Shqipetaro-Amerikane "Gonxhe Bojaxhiu-Mother Teresa" në St. Louis në vitin 2002

Festimi i Ditës së Flamurit 28 Nëntor 2002

Pamje nga festimi i Ditës së Flamurit 28 Nëntor 2002 nga komuniteti Shqiptar i St.Louisit me pjesmarës nga të gjitha trevat e Mëmëdheut tonë.

Organizimi i shoqatës

Foto e antareve që që ndihmuan në organizimin e Shoqataës Shqipetaro-Amerikane "Gonxhe Bojaxhiu-Mother Teresa" në St. Louis në vitin 2001

Organizimi i shoqates Shqipetaro-Amerikane "Gonxhe Bojaxhiu-Mother Teresa" në St. Louis në vitin 2001

Nga e majta në të djathtë Hyrie Hoxha, Englantina Duro, Elena Rexha dhe Enkeleda Mehmeti, katër aktiviste të komunitetit Shqiptar të Saint Louisit Missouri, që kanë dhënë ndihmesë në organizimin e shoqatës.

Reklama

Reklamoni biznesin tuaj këtu