Warning: simplexml_load_file(http://gdata.youtube.com/feeds/api/users/zeriamerikes/uploads) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/content/34/10250234/html/templates/ssssss/index.php on line 74

Shenimi i festës së mësuesit dhe asaje të nënës

Pamje nga festimi i 7 & 8 Marsit 2012 Ditës së Mësuesit dhe Ditës së Gruas, organizuar nga Shoqata Shqipetaro-Amerikane "Gonxhe Bojaxhiu-Mother Teresa" në St. Louis

By: Eglantina Selenica Durro

Shenimi i festës së mësuesit dhe asaje të nënës në qytetin e St. Louisit

Grupi drejtues i festës së mësuesit dhe asaje të nënës në qytetin e St. Louisit shteti i Missourit U.S.A. bëri një punë shembullore për të organizuar dhe kujtuar mësuesit dhe nënat tona kudo që ndodhen dhe jetojnë. Në këtë mbrëmje morën pjesë gra dhe të reja nga të gjitha trevat e Mëmëdheut tonë. Kosove, Shqipëri, Mali zi, Çamëri, Maqedoni. Këtu u shpreh dhe një herë solidariteti dhe dashuria midis tyre për të gjithë Kombin dhe Mëmëdheun tonë nën moton: Një Komb, Një Mëmëdhe, Një gjuhë dhe një Flamur. Në fund të koncertit u zgjodh bordi drejtues i organizatës së gruas Shqiptaro-Amerikane përqytetin e St. Louisit Shteti i Missourit.

Reklama

Reklamoni biznesin tuaj këtu