Warning: simplexml_load_file(http://gdata.youtube.com/feeds/api/users/zeriamerikes/uploads) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/content/34/10250234/html/templates/ssssss/index.php on line 74

Mbrëmje e organizuar nga Shoqata

Pamje nga një mbrëmje e Komunitetit tonë të organizuar nga Shoqata Shqipetaro-Amerikane "Gonxhe Bojaxhiu-Mother Tereza" në St. Louis

Mbrëmje e organizuar nga Shoqata Shqipetaro-Amerikane "Gonxhe Bojaxhiu-Mother Tereza" në St. Louis

Z.Ligor Bellovoda antarë i këshillit drejtues të shoqatës nga themelimi sajë 4 nentor 2001 deri sa ndërroi jetë 2004, duke përshëndetur pjesemarësit në mbrëmje të komunitetit. Nga e majta në të djathtë: Behar Mehmeti kryetar i shoqatës, Ymer Bala drejtues i mbrëmjes, Englantina Durro antare e këshillit drejtues të shoqatës, Elena Rexha dhe Enkeleda Mehmeti..

Reklama

Reklamoni biznesin tuaj këtu