Warning: simplexml_load_file(http://gdata.youtube.com/feeds/api/users/zeriamerikes/uploads) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/content/34/10250234/html/templates/ssssss/index.php on line 74

Festimi i Ditës së Mësuesit

Pamje nga festimi i Ditës së Mësuesit dhe asaj të Nënës të organizuar nga Shoqata Shqipetaro-Amerikane "Gonxhe Bojaxhiu-Mother Tereza" në St. Louis

Festimi i Ditës së Mësuesit dhe asaj të Nënës të organizuar nga Shoqata Shqipetaro-Amerikane "Gonxhe Bojaxhiu-Mother Tereza" në St. Louis

Nga e majta në të djathtë Elena Rexha, Enkeleda Mehmeti, antarja e këshillit drejtues të shoqatës Englantina Duro, Zana Janku antare te shoqatës Shqiptaro-Amerikane Modher Teresa, organizatore të festës së mësuesit dhe të gruas. Në mese Kryetari i shoqatës Behar Mehmeti.

Reklama

Reklamoni biznesin tuaj këtu