Warning: simplexml_load_file(http://gdata.youtube.com/feeds/api/users/zeriamerikes/uploads) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/content/34/10250234/html/templates/ssssss/index.php on line 74

Festimi i Ditës së Flamurit 28 Nëntor 2005

Pamje nga festimi i Ditës së Mësuesit dhe asaj të Nënës të organizuar nga Shoqata Shqipetaro-Amerikane "Gonxhe Bojaxhiu-Mother Teresa" në St. Louis në vitin 2005

Festimi i Ditës së Mësuesit dhe asaj të Nënës të organizuar nga Shoqata Shqipetaro-Amerikane "Gonxhe Bojaxhiu-Mother Teresa" në St. Louis në vitin 2005

Mësues dhe nëna të nderuara të komunitetit tonë në Saint Louis, nderohen dhe respektohen veçanërisht në këtë mrëmje festive me rastin e 7-8 maresit ditës së mësuesit dhe asaj te Nënës, zhvilluar me 7 mars 2005.

Reklama

Reklamoni biznesin tuaj këtu