Warning: simplexml_load_file(http://gdata.youtube.com/feeds/api/users/zeriamerikes/uploads) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/content/34/10250234/html/templates/ssssss/index.php on line 74

Organizimi i shoqatës

Foto e antareve që që ndihmuan në organizimin e Shoqataës Shqipetaro-Amerikane "Gonxhe Bojaxhiu-Mother Teresa" në St. Louis në vitin 2001

Organizimi i shoqates Shqipetaro-Amerikane "Gonxhe Bojaxhiu-Mother Teresa" në St. Louis në vitin 2001

Nga e majta në të djathtë Hyrie Hoxha, Englantina Duro, Elena Rexha dhe Enkeleda Mehmeti, katër aktiviste të komunitetit Shqiptar të Saint Louisit Missouri, që kanë dhënë ndihmesë në organizimin e shoqatës.

Reklama

Reklamoni biznesin tuaj këtu